Ogłoszenie

Forum genealogiczne inne ni¿ wszystkie- otwarte na wspó³pracê z ka¿dym.

#1 10, 12, 2007

zefir454

Administrator

Call me!
SkÄ…d: Smolno Wielkie, lubuskie
Punktów :   

Jak rozruszaæ forum?

Czy ma kto¶ sensown± propozycjê, jak rozruszaæ to forum? Mo¿e jego forma graficzna jest niew³a¶ciwa? A mo¿e tematyka tr±ci myszk±, szczególnie je¶li chodzi o m³odszych ode mnie? Zareklamowa³em forum, gdzie tylko mog³em i ...nic. Wiem, ¿e wymaga to wszystko cierpliwo¶ci, ale mi³o by³oby z kim¶ pokonwersowaæ. Nie tracê nadziei- czekam..

Józef- Admin

#2 28, 6, 2008

zefir454

Administrator

Call me!
Punktów :   

Re: Jak rozruszaæ forum?

No i dalej nic sie nie ruszy³o. Mo¿e jest zbyt wiele tego typu forów? Ale z drugiej strony, jak ma byc ciekawy, skoro nikt nie chce pisac na jego ³amach?

Józef- Admin

#3 28, 6, 2009

Aurinko52

zaawansowany u¿ytkownik

SkÄ…d: Warszawa
Punktów :   

Witam,
odwiedzam wszystkie fora dot. genealogii i poszukiwañ.
Zawsze przyci±ga mnie "tablica og³oszeñ", kiedy jest wyra¼nie wyodrêbniona.
To forum mi siê podoba, chocia¿ jeszcze ¶wieci pustkami. Fajnie, ¿e powsta³o.
Powoli siê rozkrêci.
Trzymam kciuki :-)
Pozdrawiam

#4 28, 6, 2009

zefir454

Administrator

Call me!
Punktów :   

Witam serdecznie!
Cieszê siê,¿e przyby³ nam kolejny u¿ytkownik. Postaram siê w miarê mo¿liwo¶ci pomóc Pani. Najpro¶ciej bêdzie chyba znale¼æ miejscowo¶æ, której Pani poszukuje, gorzej z przodkami. Nazwisko Giedrojæ pisane by³o niegdy¶ jako Giedroyæ. Mam trochê znajomych na Bia³orusi, mo¿e co¶ pomog±? Niczego jednak nie obiecujê.
Pozdrawiam serdecznie
                Józek
Ps. Mi³o by³oby poznaæ Pani imiê, to u³atwia kontakty.

Józef- Admin

#5 10, 2, 2011

M³odyczlowiek

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Witam.

Na forum trafi³em przez przypadek i powiem szczerze, ¿e podziwiam Pana za tak± wytrwa³o¶æ, bo jak przeczyta³em, ¿e po 3 latach istnienia forum jest 40 u¿ytkowników to a¿ siê zarejestrowa³em ¿eby pogratulowaæ samozaparcia : d.

Co do rozruszania forum to ja bym Panu bardziej poleca³ za³o¿enie w³asnego bloga np. na platformie udostêpnionej przez google: Blogspot. Wed³ug mnie wtedy mo¿na dotrzeæ do wiele wiêkszego grona u¿ytkowników, a forum bym zostawi³ i prowadzi³ dalej jednak wiêkszy nacisk bym k³ad³ na bloga. Chyba, ¿e to jest jedynie pana hobby i nie my¶li pan wydaæ ¿adnej ksi±¿ki ani innego produktu, a jedynie przyci±gn±æ ludzi na forum to proponujê zacz±æ od zmiany wygl±du forum oraz pozycjonowania go - tutaj musia³ by pan siê zainteresowaæ temat.
Sorry za ma³y offtop.

No to ¿egnam bo raczej tutaj nie wrócê ze wzglêdu na to, ¿e raczej nie jest to temat, którym siê interesujê chyba, ¿e postanowiê zobaczyæ czy Pan odpisa³

Ostatnio edytowany przez M³odyczlowiek (10, 2, 2011 )

#6 10, 2, 2011

zefir454

Administrator

Call me!
Punktów :   

Witam serdecznie!
Dziêkujê za pozytywn± ocenê mojego forum. Wiem, ¿e nigdy ono nie bêdzie mieæ takiej rangi jak dawny GenPol czy inne najbardziej znane fora ogólnopolskie, bo taki nie mia³ byæ. Mia³o byæ to niedu¿e forum dla pasjonatów genealogii i takie jest. Poza tym im wiêkszy mia³oby zasiêg, tym wiêcej mia³bym z nich problemów (mia³em ju¿ na nim atak spamerów). Odno¶nie za³o¿enia bloga- mam ju¿ dwa tematycznie podobne, a poza tym stronê internetow± www.historicus.pl.tl i to mi wystarczy. Poza tym brak czasu powoduje, ¿e nie zawsze mam czas, aby dokonywaæ tu nowych wpisów. Forum to mia³o byæ i jest platform± wymiany pogl±dów i my¶li ludzi o podobnych zainteresowaniach.
Nad zmiana wygl±du jeszcze pomy¶lê, od czasu do czasu zmieniam szatê graficzn± tego forum.
Dziêkujê za merytoryczne uwagi i pozdrawiam serdecznie
       Józek

Józef- Admin

Stopka forum

RSS