Ogłoszenie

Forum genealogiczne inne ni¿ wszystkie- otwarte na wspó³pracê z ka¿dym.

#1 2, 6, 2010

Boguslawa

aktywny u¿ytkownik

Strona genealogiczna i Forum nire tylko rodzinne

W pierwszej kolejno¶ci chcia³abym siê przywitaæ z Za³o¿ycielem Forum- witam, znamy siê ze strony Janusza Stankiewicza.

Chcia³abym zaprosiæ na swoj± stronê genealogiczn± Strona Rodziny Matusiak:http://rodzinamat.unl.pl/ ale tak¿e na Forum.
W zamy¶le mia³o byæ rodzinne ale jako¶ rodziny jak na razie nie uda³o mi siê zachêciæ, jednak cierpliwo¶æ jest bardzo cenna mówi± wiêc staram siê byæ cierpliwa. Forum nie istnieje d³ugo ale stanowi dla mnie jakby blog (nie lubiê tej nazwy) raczej notatnik w którym znajduj± siê dane dotycz±ce przodków, osób z drzewa, ale tak¿e  dane dotycz±ce mojego miasta - tego w którym mieszkam, czyli Solca Kujawskiego. Znajduj± siê linki do nagrobków cmentarzy, listy osobowe i wiele innych rzeczy. Staram siê dzieliæ tym co uda³o mi siê zebraæ i dowiedzieæ.

Zapraszam serdecznie:http://rodzinamat.xaa.pl/forum/

#2 2, 6, 2010

zefir454

Administrator

Call me!
SkÄ…d: Smolno Wielkie, lubuskie
Punktów :   

Re: Strona genealogiczna i Forum nire tylko rodzinne

Pani Bogusiu!
Bardzo dziêkujê za akces do naszego Forum. Zrobi³bym to samo na Pani Forum, nie wiem jednak, czy dam radê byæ na nim aktywnym, tyle mam zajêæ. Ale postaram siê tam bywac od czasu do czasu.
Pozdrawiam serdecznie ¿ycz±c sukcesów.
                Józek

Józef- Admin

#3 2, 6, 2010

Boguslawa

aktywny u¿ytkownik

Dziêkujê piêknie.

Zastanawiam siê czy mogê w dziale cmentarze dodaæ link do cmentarza który mam na stronie - stary cmentarz. jako w±tki przedstawi³am tam ju¿ troszkê p³yt nagrobnych pochowanych osób, wiêc nie chcia³bym dublowaæ tutaj. Czy wystarczy³aby tutaj lista pochowanych osób i link do dzia³u?

#4 2, 6, 2010

zefir454

Administrator

Call me!
SkÄ…d: Smolno Wielkie, lubuskie
Punktów :   

Tak naturalnie- mo¿e byæ zarówno link, jak i spis osób. Ka¿da informacja podawana przez nas byc mo¿e pomo¿e komu¶, kto poszukuje takich informacji.

Józef- Admin

#5 20, 4, 2014

Babson

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Super!

Stopka forum

RSS